diumenge, 3 de gener del 2010

BASES DEL CONCURS

Bases per a la presentació de fotos per la campanya Girona es mira però no es toca:

Contingut: Han de ser de contingut crític i social, immers en temàtiques com ara Societat, Turisme, Normativa, Urbanisme. Tenim la intensió de fer 4 concursos anuals. És per això que els hem anomenat com les estacions de l’any, ara mateix estem a la temporada d’hivern.

Guanyadors/es: De la foto guanyadora de cada temporada se’n farà una tirada de postal-free. A partir de les fotografies enviades, es farà una selecció per a exposar a diversos punts de la ciutat.

Tribunal: Es crearà un tribunal d’experts. Aquests estan per determinar.

Enviament de les fotos: enviar un correu a gironadepostal@gmail.com especificant el vostre nom. Aquesta serà penjada al bloc www.gironadepostal.blogspot.com

Títol i/o explicació: és opcional, després sí la fotografia guanyadora no te títol se’ls hi dirà als guanyadors si en volen posar.

Firma: tant es pot posar nom i cognom com un pseudònim, però cal especificar en el e-mail el vostre nom, tot i això en el bloc posarem el pseudònim.

Mides: són lliures. Les imatges però si pesen massa seran reduïdes per poder ser penjades. Després es demanaran les originals als autors per fer les exposicions i els postal-free.

Fotomuntatges: totes les fotografies retocades o muntatges entraran en un concurs paral·lel compatint entre ells però no amb les fotografies. Les condicions de contingut i premi són les mateixes.

Data límit de presentació de la temporada d’hivern: 21 de març del 2010

Ens reservem el dret a declarar nul el concurs per falta d’assistència o contingut crític

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada